A hírlevélre való feliratkozás által tagja leszel az OA levelezőcsoportjának, melyen keresztül a gyűlésekkel kapcsolatos aktuális híreket olvashatod.
A levelezőlistáról bármikor le lehet iratkozni.

Azáltal, hogy követjük a Tizenkét Lépést, rendszeresen eljárunk a gyűlésekre és használjuk az OA eszközeit, képesek vagyunk megváltoztatni az életünket. Reményt és támogatást nyújtunk. Az újonnan érkezőknek azt javasoljuk, hogy legalább hat gyűlésen vegyenek részt, hogy meglássák milyen segítséget kaphatnak az OA-tól. A levelezőcsoportban olvasható megosztások az OA-tagok egyéni véleményei és nem reprezentálják az OA egészét.

Arra kérünk, hogy tartsuk tiszteletben egymás anonimitását.

Név:
E-mail:

Érdemes Tudnod

A programban a gyűlések mellett számos eszköz is rendelkezésre áll a felépülni vágyók számára. Az OA-ban teljes mértékben tiszteletben tartjuk egymás anonimitását.

Teljes mértékben ingyenes

Az OA tagság nem jár illetékkel vagy díjjal, önellátók vagyunk a saját hozzájárulásainkból. A befolyt összeget teljes egészében a közösség fejlesztésére fordítjuk.

Nincs semmilyen elkötelezettség

Az OA nem követ, és nem tesz magáévá semmilyen meghatározott diétát, vagy étkezési tervet. Az OA a kényszeres evés betegségéből való felépülés fizikai, lelki és spirituális megvalósulását szorgalmazza, s ennek elsajátításán alapszik.

Az OA egy közösség, nem egyház

Az OA nem egy vallási felekezet. Bárki, kötetlenül és anonim módon csatlakozhat a közösséghez, hogy megossza saját tapasztalatait, és meghallgassa másokét.